WordPress of Kirby

De juiste tool voor het project. Wij werken graag met WordPress en Kirby.

WordPress

WordPress is al jaren het meest gebruikte content management system voor websites.

We adviseren WordPress voor:

 • Webwinkels
  In combinatie met de WooCommerce plugin maakt WordPress een geweldig platform voor eenvoudige tot middelgrote webshops, met veel ruimte voor
 • Beheerders met WordPress ervaring
  Als je WordPress gewend bent dan is het waarschijnlijk fijn om dit te blijven gebruiken.
 • Samenwerken met meerdere auteurs
  WordPress is zeer goed voor het samenwerken van meerdere auteurs in een blog of website met veel content.

Overwegingen bij het inzetten van WordPress:

 • Gewild doelwit van hackers
  Omdat WordPress zo veel gebruikt wordt op internet, is het een bekend en geliefd platform voor hackers.
 • Beheerkosten
  WordPress websites vragen regelmatig beheer. En omdat er diverse plugins gebruikt worden in de meeste websites, moeten deze ook ge-update worden. WordPress heeft ook een database nodig. Dit maakt het onderhoudswerk wat complexer.

Kirby

Met Kirby kunnen we een website precies zo inrichten als we willen. Een admin omgeving op maat, met een veld voor ieder onderdeel op de pagina. Dit maakt het eenvoudig om je website van content te voorzien, want de beheeromgeving is meteen duidelijk.

Kirby is supersnel, want er is geen database. En met Kirby schrijven we geen regel code te veel of te weinig. Het doet precies wat we willen. Uitbreiding nodig? Zo geregeld. Content exporteren? Zeer eenvoudig. De hostingkosten zijn vergelijkbaar met die van WordPress, al zijn er meer mogelijkheden omdat er geen database nodig is.

We adviseren Kirby voor:

 • Bedrijfswebsites
  Presenteer je bedrijf vanuit een eenvoudige beheeromgeving die we precies op maat kunnen maken.
 • Snelheid en veiligheid
  Sneller dan de rest van het internet. Veel sneller dan een Kirby website wordt het niet, misschien viel het je al op toen je deze website opende? Bezoekers en zoekmachines houden van snelle websites. Dat zie je terug in de conversie.
 • portfoliowebsites
  Met een beheeromgeving die we precies op maat kunnen maken, voeg je eenvoudig je portfolio toe. Kirby en F5 Websites zorgen er dan voor dat alles prachtig getoond wordt, op desktop en op mobiel.
 • Voordelig beheer
  Omdat er geen database is en omdat Kirby zo veilig is, kunnen we het onderhoud zeer voordelig uitvoeren. Daarmee bespaar je tot 50% ten opzichte van een WordPress website.